Според зодията: Какъв тип човек ви привлича?

Лъвовете обичат социализирани натури
34
Според зодията: Какъв тип човек ви привлича?
Pixabay

Вашият зодиакален знак може да разкрие много истини и информация за живота ви, за вашите вкусове и увлечения. Зодията ви може да покаже какъв тип хора не ви допадат, както и обратно – от кои индивиди сте най-впечатлени и привлечени.

Ако сте се замисляли някога какъв типаж хора ви привличат най-вече въз основа на вашия зодиакален знак, прочетете по-долу, за да разберете.
 
Такъв тип човек е и най-подходящ за ваш сериозен партньор, тъй като ще ви допълва.

Овен: Търпелив и надежден човек
 
Вие сте енергични, смели и готови да поемате всякакви предизвикателства. Но вие сте и доста импулсивни и нетърпеливи. Колкото и странно да звучи, вие често се привличате от своята противоположност като темперамент, а именно от човек, който е стабилен, търпелив и надежден, понякога дори скучен. Такъв партньор хем може да черпи от вашата безкрайна енергия, хем може да ви приземява и успокоява, когато се вълнувате и/или ентусиазирате твърде много.
 
Телец: Финансово осигурен човек
 
Истината е, че представителите на Телец са си материалисти и биха се чувствали най-добре в компанията на друг материалист. Телците тутакси се впечатляват от хора, които демонстрират усет към модата, към изкуството и към по-фините и луксозни неща в живота. Телците имат нужда да бъдат с човек, който е практичен като тях, но също така да е достатъчно модерен и отворен към новото. Телците вярват, че парите носят щастие и имат нужда от човек, който да вярва в същото.
 
Близнаци: Непринуден интроверт
 
Близнаците са комуникативни, неспокойни, бъбриви и любопитни. Именно затова те често са привлечени от хора, които са с по-тих и интровертен характер, с по-топла и спокойна природа. Близнаците имат страхотни социални способности, но се чувстват комфортно до партньор, който е по-затворен в черупката си, уравновесен като темперамент, с непринудено поведение. Не е сигурно дали с такъв човек до себе си ще могат да изградят дългосрочна връзка, или по-скоро нещо по-краткосрочно.
 
Рак: Емоционално зрял човек
 
Раците имат склонност да крият истинските си чувства от света. Те имат много вътрешни притеснения, които пазят зад хладнокръвен външен вид. Те определено са привлечени от партньор, който е емоционално зрял, амбициозен и смел, и е в състояние да види тяхното емоционално сърце, скрито зад черупката им. Човекът Рак има нужда от интуитивна половинка, с която да има добра невербална комуникация – да се разбира с нея без много приказки.
 
Лъв: Социално активен човек
 
Самоувереният Лъв лесно бива привлечен от човек, който обича вниманието и светлината на прожекторите, подобно на него самия. Лъвът често попада на партньори, които обичат да водят бурен социален живот, но са по-покорни като характер. Причината е, че Лъвът е достатъчно доминиращ и има нужда от половинка, с която да не води борби за власт в отношенията. Лъвът е привлечен също така от позитивни, щедри хора.
 
Какво привлича останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен бивш пияница мистикПожелавам ти тази година да се ожените. Пробвай с реално предложение за брак, за да се почувства истинска дама. Но това, че се афишираш като пияница, мисля че ти пречи много, хубаво е че се отказваш малко по малко.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 28Аз съм зодия Близнаци :))) Моята е Везна и ми е казвала, че с близнаци най се разбира
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 27Коя година го желаеш това и защо говориш от името на всички?
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз си пожелавам неоженените/неомъжените през тази отминаваща година, да се бракосъчетаем през идната година. Времето лети.
12
0
 
2
 
! Отговори
ОТК преди 3 години
Мен перфектните хора ме отблъскват, не ми приличат на хора. По същия начин мисля за фотографиите.
11
1
 
4
 
! Отговори
Вили преди 3 години
Аз съм зодия Риби
10
8
 
7
 
! Отговори
до 12 преди 3 години
И аз винаги съм бил с това мислене. От 9ти клас ново гадже всяка седмица. Само най-добре изглеждащите мацки получаваха внимание. Бях си зубър- пълен отличник, но и редувах мацка след мацка. В университета- същото. Как да изляза с мадама от корица и да я покажа пред приятели, ако ми говори на диалект и няма капка акъл, ми кажи?! Та намерих перфектната. Хем красавица, хем с топ тяло, хем с кариера. Заедно сме от студени, та до ден днешен. Заедно в кариерата, в учението, в живота. Пожелавам на всек
9
4
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Уау! Тази от снимката има страхотни очи
8
3
 
7
 
! Отговори
до 15 преди 3 години
Дами и господа, тЕрикат! Боже, прибери си вересиите, Боже...
7
2
 
7
 
! Отговори
до 16 преди 3 години
Човекът не е виновен, че ти си със самооценка нула, с интелект- нула, както и със социален статус- кръгла нула.
6
2
 
11
 
! Отговори
до 12 преди 3 години
Всеки с желанията си. Влез във всеки евтин квартал в България и ще видиш именно цоцолани пред печките, които нямат живот, нямат кариера или професия, а всичко се върти да дондуркат бебе бъдещ берач на малини или да готвят на дебелак- таксиджия.
5
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Привличат ме безупречно изглеждащи жени. Поддържани. За да се обрържа, би следвало тези жени да имат интелект, да са успели, като мен, а не мякащи студентки от Сливен, кефещи се на новата ми кола. Съпругата ми е жена от корица, фитнес модел, мениджър в швейцарска компания с петцифрена заплата. Демек, успяла, като мен. Добре изглеждаща, като мен. Интелигентна, заможна, привлекателна. Това търся в една жена. Не ме вълнуват цоцолани от Люлин, живеещи пред готварската печка да готвят на общака мъж.
4
5
 
6
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
По вселенските закони,винаги се привличат противоположностите.Аз пия и пуша,жена ми-НЕ! Друг пример е северният и южният полюс на магнита.
3
6
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
ne stava vaproz za strah a za nedoveriee dori bastami ot groba da stane pak ne vyarvame na nikogo
2
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глууууууупоооооооостииииииииииии...
1
5
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
ne spe zodii no umeem da ra razbiramame manipolacii i drugi

Спонсорирани публикации